Den ene tingen som har gjort størst forskjell i min business!

Noen ganger tror vi at vi skal klare alt selv men det kan være virkelig vanskelig noen ganger å få den utviklingen og resultater man ønsker og og da skal man be om hjelp. Men det finnes fler måter å få hjelp på og jeg vil her bedkrive for deg min oppskrift på å tiltrekke hjelpen du trenger. Jeg har også perioder hvor jeg sliter og får ikke de resultater jeg ønsker, alt blir litt vanskelig og jeg synes det går både tungt og treigt. Og så kommer jeg på det, jeg kan få hjelp! Jeg vet ikke om det er fordi man har valgt å jobbe som selvstendig eller hva som gjør det men det sitter langt inne å be om hjelp men jeg ser at for mange terapeuter sitter den også litt langt inne.

Men å få hjelp er DEN ENE tingen som virkelig har gjort størst forskjell i min business! Og å tiltrekke hjelpen som er best for meg er etterhvert blitt et av mine ekspertiseområder!

Jeg har øvd meg i flere år nå og ser hvor utrolig effekt det har når jeg ber om hjelp. Hadde jeg ikke fått hjelp for mange år siden ville jeg aldri vært hvor jeg er i dag. Og jeg har fått hjelp til mye, alt fra samtaleterapi, coaching, healing, akupunktur, homeopati, kroppsbehandlinger, utvikling av min business (den prosessen får jeg fortsatt hjelp til for fortsatt utvikling) og sist skudd på stammen er hjelp til trening. Den satt virkelig langt inne fordi jeg hadde noen av de berømte myter og historier oppe i mitt hoved om at det var fryktelig dyrt og at jeg ikke ville trives med en person som stod og skrekk meg opp i fjeset. Men da jeg gjorde det klart for meg selv at nå er jeg klar, nå MÅ jeg komme i form da gikk det ikke lenge før den rette treneren ”stod foran meg”. En person jeg kjente til men som jeg ikke hadde tenkt var aktuell for å trene meg, men med litt mot sendte jeg han en melding og spurte om han ville hjelpe meg. Han svarte rask at det var han selvfølgelig! Og det har visst seg å være helt fantastisk fordi han er det mest behagelige menneske på jorden og har motivert meg til trening i over ½ år nå (stort for meg som har vært relativt glad i å sitte i sofaen ;-)) Og jeg er fortsatt motivert til å fortsette. Og når vi møtes hver 3-4 uke er det til å overskue økonomisk også.

Her får du min oppskrift på å tiltrekke hjelpen på en blid og nennsom måte som er i overensstemmelse med din magefornemmelse:
1. Jeg står fast og har ikke den utviklingen jeg ønsker eller har et problem jeg skal ha løst.

2. Jeg har motstand på å få hjelp eller glemmer at det er mulig men innser at jeg må gjøre noe nytt for å få noen bedre resultater.

3. Jeg gjør det klart i mine tanker hva jeg konkret skal ha hjelp til og seder ønsket avgårde

4. ”Jeg åpner opp”. Det vil si at jeg ser mer etter hva som kan være aktuelt, men jeg opplever også at når jeg har sendt avgårde ønsket som kommer det ting i mitt felt eller oppmerksomhet som er aktuelt. Nye kurs, nye personer eller bare ideer som planter seg hos meg til hva jeg skal gjøre.

5. Jeg må merke etter hva som føles riktig! Det er en øvelse i å lytte til magefølelsen og intuisjonen men etter hvert som den blir trent opp så er det ganske enkelt å treffe en beslutning.

6. Rekker ut, spør om hjelp, melder meg på kurs eller sier ja takk til hjelp.

Og det er en fantastisk følelse, bare det at man har satt i gang prosessen gjør en enorm forskjell, for da er du ikke alene mer, det er noen som holder deg i hånden og du vet at hvis ting blir vanskelige så får du hjelp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *