Tar «mangel-tanker» for mye plass i livet ditt?

Som du sikkert har skjønt så er jeg rimelig opptatt av mindset (og det er også en viktig del av mine forløp). Og det er simpelthen fordi det er et av de viktigste fundament i livet vårt. Vi må tro på det vi holder på med (det er jo ganske opplagt) men vi må også jobbe med vår vibe/energi for å skape det vi drømmer om enklest mulig.

Jeg har i mange å selv vært i en heftig mangel energi, en grunnleggende følelse av at det ikke var nok. Ikke nok mat, penger, kjærlighet og oppmerksomhet. Det er traumer, historier og overbevisninger jeg etter hvert har fått løst opp i og fått hjelp til å løse opp i. Og hadde jeg ikke jobbet med dem hadde jeg ikke vært her men det livet jeg har nå. Og det er ikke fordi det er overdådig men jeg har virkelig en hverdag, fritid og ferier som jeg elsker.

Og ikke minst så har jeg fått hjelp til min business, fordi jeg også her hadde en mangel energi. Jeg ante ikke hvordan jeg skulle skape en business med masser tid (og god inntjening) og jeg forstod ikke hvordan mitt mindset stod i veien for min egen suksess.

Det er ikke noe tvil om at det skjer kvante-spring hver gang vi ber om og får hjelp (også økonomisk). Jeg får fortsatt hjelp til min business, det er helt avgjørende for å fortsette å utvikle den, jeg får hjelp til min mentale/personlige utviklingen og det henger jo veldig mye sammen med min business men i aller høyeste grad også med hvordan jeg trives, jeg får hjelp med min kropp og trening og jeg får hjelp i mitt hus til rengjøring. Noe av hjelpen er gratis (svigermor som vasker ;-)), noe er gode avtaler jeg har gjort og andre betaler jeg det det koster fordi jeg også vet at skal jeg virkelig ha den beste hjelpen så betaler jeg gjerne full pris.

Men det er helt tydelig at hver gang jeg hyrer hjelp så kan det betale seg. Alle de dyre business forløp jeg har tatt, mentor hjelp og veiledning har alltid, og ganske raskt, betalt seg inn igjen. En ting er at jeg lærer noe nytt men det viktigste er min mentalitet, jeg tar meg selv litt mer alvorlig, jeg mener virkelig dette jeg driver med og den energi jeg sender ut da får jeg prompte i retur i form av flere kunder og mer salg.

Og skal vi tale manifestasjon så er det jo slik at vi kun kan tiltrekke ut fra den vibe eller energi vi er i. Og er man i en mangel vibe, som i ”jeg har ikke tid eller råd” så vil det være vanskelig å få flere kunder (eller penger). Er man der i mot i en vibe av, ”nå investerer jeg og tar meg selv om min business alvorlig” eller ”jeg er helt sikker på at jeg skal lykkes og bekymrer meg ikke om det” så vil man oppleve en helt annen form for tiltrekning av kunder. Man blir nødt til å investere og så selv om man føler man burde vente til man får flere kunder og flere penger.

Øvelse:

Det kan være det er nok å gjøre disse øvelser for å endre sine mangel-tanker, men ønsker du raske og tydelige resultater, så vil jeg anbefale deg å få hjelp.

Du kan først øve deg i å løfte din vibe: Det gjør du enklest ved rett å slett gjøre noe godt for deg selv. Drikke en kopp te, ta en pause eller klappe en hund.

Så skal du eliminere mangel-tankene: Finn ut hvor i ditt liv du har mangel-tanker og så bytte dem ut med overskuddstanker. Det kan være lurt å skrive dem ned inntil du har fått dem ordentlig integrert i deg.

Og så skal du ha fokus på at du skal lykkes, det vil si at du skal slippe all din tvil, for den vil ikke være til noe hjelp for deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *