Står du i veien for drømmene dine?

Hei UNFUCK YOURSELF

Lyder det litt rart? For hvordan kan du stå i veien for drømmene dine når det eneste du ønsker er å forbedre livet ditt? Jo det er faktisk mulig men høyst sannsynlig er du ikke klar over hva som står i veien ellers hadde du gjort noe med det.

Når jeg skriver at du står i veien for din egen utvikling så er det fordi jeg ser på mine kunder (og selv har erfart) at omtrent alle har noen gamle historier og overbevisninger som preger dem og deres tankegang, mer eller mindre ubevisst.

Det handler som oftest om opplevelser fra tidligere i livet, barndom og ungdom, men det trenger ikke å være de store traumatiserende opplevelser eller erfaringer. Det kan være så enkelt som den måten lykkelige mennesker som gikk etter drømmene sine ble omtalt på i ditt barndomshjem som fortsatt sitter i din bevissthet, og hvis det som ble sagt den gang var negativt har du høyst sannsynlig tatt det med deg videre i livet. Det kan være du ikke har tenkt over hva det har betydd for deg og da vil den overbevisningen prege ditt liv og, være et hinder for din egen mulighet for å bli lykkelig og gå etter drømmene dine uten du er klar over det. For hvordan skal du selv kunne bli lykkelig eller nå drømmene dine har motstand på mennesker som er akkurat det?

Man kan ha disse uhensiktsmessige historier og overbevisninger på alle områder i livet og det krever innsikt og tid å komme til bunns i dem men når man først er i gang er det utrolig interessant fordi det dukker opp ting man ikke trodde om seg selv.

Det krever hjelp i form av en mentor, coach eller behandler for virkelig å sette lys på sine uhensiktsmessige historier, noe vil man kunne løse selv men du må ha en person som kan stille de riktige spørsmålene for virkelig å komme i dybden.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *