REKO betyr «Retferdig konsum» og er en markedsplass hvor produsenter av mat kan selge direkte til forbruker uten fordyrende mellomled. Mat eller råvarene er (eller skal være) fra småskala produsenter og leverandører, direkte fra produsent til forbruker, kortreist og gjerne økologisk. Salget foregår i en Facebookgruppe og selve utleveringen foregår på fast bestemte tidspunkter og plasser rundt om i Norge.
Jeg deltar på REKO i Drammen og Sandvika og snart i Horten, Tønsberg, Sandefjord og Larvik.
Meld deg inn i en REKO ring nær deg, du finner den på Facebook og her finner du oversikt over hvor gruppene finnes:
Under her ser du eksempel på en annonse.
 
«Mat fra Emili’s danske kjøkken. Fremstillet på godkjent kjøkken og flere produkter med økologiske ingredienser.
Karrisilden jeg leverte til jul (og som var veldig populær) er tilbake denne gangen.
Dette tilbyr jeg på neste REKO:
 
Hverdagspakke:
🐮 1 pakke økologisk hakkebøf, 4 stk. 800g
🐮+🐷 1 pakke frikadeller ca. 800g
🐷 1 frossen leverpostei 400g
Kr.: 380,-
 
Helge-påleggspakke:
🐮 1 pakke økologisk roastbiff 200g
🥒 1 beger hjemmelaget remulade ca. 200g
🐟 1 beger karrisild 300g
🐷 1 frossen leverpostei 400g
Kr.: 260,-
 
🐷 Dansk leverpostei, rå og frossen 400g pr stk. (innhold: Svinelever, svinespekk, løk, hvetemel, salt og pepper) 1 stk.: kr 60.
 
🐮 Økologisk roastbiff (innhold: økologisk flatbiff, salt og pepper) Pris 200g: kr 120
 
🐮 Økologisk dansk ”hakkebøf” på slakterkvernet kjøtt uten vann og bindemiddel (innhold: økologisk storfekjøtt, salt og pepper) De er stekt og klar for enkel oppvarming i panne eller ovn. Pris ca. 800g, 4 stk.: kr 200
 
🐮+🐷 Frikadeller av slakterkvernet kalve og svinekjøtt, for god smak og lav fettprosent, ca. 9%. (innhold: hakket svinekjøtt, hakket kalvekjøtt, egg, melk hvetemel, løk, salt og pepper). De er stekt og klar for enkel oppvarming på panne. Pris for ca. 800g: kr 160.
 
🐟 Karrisild: Sursild, majones (solsikkeolje, dijonsennep, eggeplomme, estragoneddik, salt og pepper) kapers, eple, løk, karri, salt og pepper. Pris 300g: kr 70.
 
Jeg tar i mot forhåndsbetaling på Vipps: 99 10 47 92, eller Vipps eller kortbetaling på stedet.