emili’s  filosofi er at mat og måltider skal bringe mennesker sammen, gi glede og skape et rom for nærvær. Maten er ikke avansert eller fisefin, men med masser smak og nytelse. Der hvor det er mulig for meg å skaffe (og deg å betale) bruker jeg økologiske råvarer og foretrekker alltid å lage fremfor å kjøpe halv eller helfabrikata.

Velsmak og nytelse er en rød tråd i maten jeg lager, uansett om det er kjente eller nye spennende kombinasjoner du får.

Jeg kommer fra en familie av slagtermestere og smørrebrødsjomfruer og har selv bakgrunn som kokk fra Danmark hvor jeg jobbet hos en av Danmarks beste kokke før jeg kom til Norge og jobbet på Bølgen og Moi Høvikodden. Det er løpt en del vann under broen siden da men mat har jeg fortsatt å lage og elsker å arrangere og lage mat til middagsselskaper. Det har mine venner nyt godt av det men jeg vil lage mer mat og håper også at du vil få glede av det.

Jeg ønsker i størst mulig grad å lage mat som kan deles ved bordet i stedet for en buffet hvor det alltid er noen som forstyrrende går rundt. Det sosiale måltid oppstår når man sender maten rundt, prater om den og deler den mellom seg.