Om Emili Nova

Jeg har selv vært, der hvor følelsen av meningsløshet blir så overskyggende at det føles som en depresjon. Og hvor det blev så

vanskelig å forholde seg til fordi jeg hadde «alt» og «burde» være fornøyd. Men jeg manglet noen, jeg hadde gått meg vill i en hverdag av å hente og bringe barn, rydde kjøkken, vaske klær, være en god kjæreste og passe min jobb! Jeg hadde mistet meg selv og drømmene mine, jeg trodde nesten livet var forbi og jeg var 30 år!

Det begynte så smått med en terapeut utdannelse for 10 år siden, som det første spede steg i riktig retning, men det skulle likevel ta en del år før jeg ble skikkelig bevisst mine tanker og handlinger slik at jeg kunne skape det liv jeg drømte om!

Jeg trodde faktisk at jeg ikke kunne drømme og få drømmene mine oppfylt, jeg trodde ikke jeg kunne ta ansvaret for å skape det jeg ville i livet mitt og jeg trodde at hele min historie og bagasje var så stor at den ville bremse meg og at det jeg drømte om ikke var mulig for «en slik person» som meg!

Etter å ha testet ut adskillige yrkesretninger, mengder med kurs i selvutvikling og spiritualitet, coaching timer, kroppsbehandlinger, readinger, clairvoyance og retreats er jeg nå landet hvor jeg er nå, i flow og takknemlighet. Her kombinerer jeg alt hva jeg har lært fra mine tidligere yrker og businesser og jeg ser hvor utrolig mye jeg kan hjelpe andre som er i samme situasjon som jeg var engang, nemlig den hvor man lever et liv hvor alt egentlig er «perfekt» men man er ikke fornøyd. Du har alt og burde være fornøyd men føler meningsløshet og tomhet og du skammer deg over det!

De siste mange år har jeg lyttet til hjertets hvisken, jeg har hoppet gang etter gang, noen ganger med sikkerhetsnett, noen ganger uten, noen ganger alt for langt uten for komfortsonen men i de siste år, akkurat passe langt slik at jeg når drømmene mine uten å brekke armer og ben på veien.

Jeg brenner for å skape en høy bevissthet hos mennesker slik at de også kan oppleve at livet er like fantastisk som jeg opplever det.