Ønsker du å bortskjemme dine gjester så er «Den helt store fingermatmeny» noe for deg. Den favner både det nordiske, franske, asiatiske og meksikanske. Rettene er utvalgte fordi de er så gode på smak og passer for alle ganer. Velg enten hele menyen for å skape et komplett måltid, eller enkeltretter som ventemat (anbefales da 3-5 retter).

  • Huset råmarinerte laks med pepperrot og dil, servert på rugbørdschips med dilll-pepperrotkrem.
  • Medjool dadler rullet i tørsaltet bacon og stekt
  • Serranoskinke med fyll av geitekremost, spisskum og bakt paprika
  • Syltet blomkål med ristet hasselnøtter
  • Hjertesalatblader med oksekjøtt, friske asiatiske urter, hoisinsaus, stekt løk og peanøtter.
  • Små soft taco med pulled pork
  • Stekte kyllingboller med scampi, shiitake og vårløk. Hertil asiatisk soyadipp med sesam.
  • Små bakte poteter
  • Crostini med chevre, eple og valnøtter
  • Crostini med fløtestuet sopp og frisk timian
  • Blåmuggostkrem med hjemmesyltet pære på rugbrødschips
  • Tykk yoghurt rørt med Tahiti vanilje og rørsukker, toppet med hjemmelaget plommekompott og karamelliserte nøtter
  • Tilbehør: urtemajones, soppmajones, kryddersmør-roulade, brød.

Pris per person kr 379,-

Ønskes enkeltretter anbefaler jeg 3-5 retter pr person, som for eksempel ventemat i selskaper, kr 35,- pr rett.

For å avtale nærmere kontakt emili’s på mobil: 99 10 47 92 eller epost: hei@emili.no